Crutoane aromate

Presupun că toate gospodinele au preparat măcar odată “suharici”, așa cum le spun moldovenii 🙂 Vreau să vă dau o idee cum să împrospătați și să reinventați aceste bucățele mici de pâine uscată preparate la cuptor. Ele cu siguranță pot concura cu cele pe care le cumpără multe mame copiilor din market, care sunt foarte dăunătoare picilor.
De asta, le puteți face acasă fiindcă sunt cele mai sănătoase.
2015-11-28 15.44.59
Ingrediente:
– pâine veche sau orice tip de pâine de care dispuneți
– o legătură medie de mărar
– o legătură medie de pătrunjel
– un cățel de usturoi
– 5 linguri mari de ulei
– sare și piper
Mai întâi, tăiați pâinea cubulețe (după preferințe). Într-un Blender, puneți uleiul, mărarul, pătrunjelul, cățelul de usturoi, sarea și piperul. Blenduiți bine până se formează o pastă.
Într-un bol mare, amestecați bine, cu răbdare, pâinea tăiata cubulețe cu această pastă, cât să ajungeți la fiecare cubuleț. Nu e necesar ca cubulețele să fie scăldate în pasta formată.
Puneți la cuptor până se usucă binișor pâinea, dar aveți grijă să nu le rumeniți prea tare.
Eu le-am servit cu supă – cremă de legume. Vă asigur că rezultatul a fost delicios.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s