Macrou in sos de mustar

Cine iubește macroul, recomand să încerce această rețetă. Sosul cu muștar îmbogățește macroul cu o aromă deosebită, îl face moale, fraged și delicios 😉

Ingrediente:

  • 1 macrou proaspăt/decongelat
  • 2 linguri de maioneză (de dorit maioneza de casă, vedeți rețeta Maioneza de casă pe acest blog la compartimentul Sosuri)
  • 1 lingură de muștar
  • 1 lingură sos de soia
  • o ceapă (opțional)
  • verdeață

Spălăm și curățim bine macroul. Îl tăiem în bucăți de minim 2 – 3 cm.

1

Pregătim sosul. Punem într-un vas 2 linguri de maioneză de casă, 1 lingură de muștar și o lingură sos de soia. La dorință punem și o ceapă tăiată semilună. Sare nu punem, fiindcă macroul de la sine este sărățel și sosul de soia la fel va accentua gustul macroului.

2

Amestecăm totul foarte bine și adăugăm aici și macroul. Învelim vasul cu folie de plastic și punem la frigider pentru 30 minute.

3

După 30 de minute, punem toată compoziția într-o tavă de copt și o dăm la cuptorul preîncălzit la 180 Grade Celsius pentru 20-25 minute.

4

Iată și macroul copt! Totul s-a caramelizat frumos!

5

Servim macroul cu hrișcă sau orez fiert. Merge cu orice garnitură!

7

10

Dacă vă plac rețetele mele, dați like paginii mele de Facebook  Dia’s Kitchen pentru a fi la curent cu noutățile de pe blog!

8

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s