Cupcake-uri cu carne de pui si brinza de oi

O rețetă foarte ușoară și simplă de cupcake-uri sărate, cu cărniță de  pui, dovlecel și brînză sărată de oi. Puteți înlocui brînza de oi cu cașcaval sau brînză dulce de vacă. Se pot servi atît la micul dejun, dar și ca gustărică pe parcursul zilei. Pot fi puse în geantă într-o punguliță și luate cu voi prin oraș, atunci cînd sunteți grăbiți. Gustos și comod 🙂

Ingrediente:

  • jumătate de dovlecel dat prin răzătoare
  • jumătate de piept de pui fiert și tăiat cuburi mici
  • 3 linguri de smîntînă
  • 3 ouă
  • 2 linguri de făină
  • 100-150 gr de brînză sărată de oi dată prin răzătoare
  • piper după gust
  • ierburi aromate (opțional)

Într-un bol, punem dovlecelul, carnea de pui, brînza și ouăle. Amestecăm bine.

1

Apoi, adăugăm și făina, smîntîna și piperul. Iarăși amestecăm, cu mișcări circulare.

Dacă brînza vă este dulce, adăugați și sare după gust!

2

Nu uitați să presărați și un strop de dragoste! 🙂

3

Punem compoziția formată în forme de cupcake-uri, presărăm cu ierburi aromate deasupra și le dăm la cuptorul preîncălzit la 180 Grade Celsius pentru aproximativ 20 minute.

4

Serviți cu plăcere!

Mirosul lor vor strînge copiii roată în jurul mesei 🙂

5

Cît sunt calde, puneți smîntînă deasupra și dejunul e gata, iar reci le puteți lua cu voi la serviciu!

7

Dacă vă plac rețetele mele, dați like paginii mele de Facebook  Dia’s Kitchen pentru a fi la curent cu noutățile de pe blog!

8.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s