Rulouri de vinata cu brinza, coapte in sos de rosii

Aceste rulouri se primesc foarte savuroase și ușurele. Puteți să le faceți la cină sau prînz, se servesc calde cît și reci. De data asta am ales să le coc în sos de roșii ca să le dau un plus de aromă și gust.

Ingrediente:

  • o vînătă mare sau 2 mai mici
  • 1 cățel de usturoi
  • 250 gr brînză de vaci
  • 2 linguri smîntînă
  • 3 roșii de mărime medie
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță cu vîrf de zahăr
  • 1 lingură de oregano
  • sare și piper

Se spală vinetele și se taie felii lungi pe care le punem într-un bol cu apă cu puțină sare. Le lăsăm acolo cam 15 minute să le iasă amărăciunea, apoi le coacem pe tigaia grill.

1

Între timp pregătim crema de brînză cu care vom umple rulourile. Combinăm 250 gr de brînză de vaci cu 2 linguri de smîntînă, 1 cățel de usturoi mărunțit bine, sare și puțin piper.

2

Rulăm vinetele ca în imagine.

3

Între timp pregătim și sosul în blender din 3 roșii, 3 linguri ulei de măsline, 1 lingură oregano, 1 linguriță de zahăr, puțină sare și puțin piper.

4

Turnăm sosul format într-o tavă de copt, peste care aranjăm rulourile.

5

Dăm la cuptorul preîncălzit pentru maxim 20-25 minute.

6

Mai lăsăm un pic să se liniștească frumusețea din tavă și apoi servim!

Poftim la masă!

8

7

Dacă vă plac rețetele mele, dați like paginii mele de Facebook  Dia’s Kitchen pentru a fi la curent cu noutățile de pe blog!

10

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s