Supa cu hrisca si ciuperci gatita slow

Am mai pomenit paremi-se aici pe blog, cît de mult îmi place mîncarea gătită încet (Slow cooking), dar mai ales supele, care devind în așa mod, mult mai savuroase și mai aromate. Plus că sunt sănătoase și pot fi cu ușurință incluse în mesele de zi cu zi. Pentru aceasta, ar fi bine să aveți un aparat Slow-cooker sau un Multi-cooker, care deține programul Slow-cooking. O altă variantă este să gătiți supa pe aragaz la foc foarte mic, mai mult timp, însă din cratiță totuși ies foarte mulți aburi și odată cu ei și nutrienții. Totuși, orice variantă a-ți alege, supa se primește foarte delicioasă.

Ingrediente:

  • 250 gr ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapă de mărime medie
  • 2 cartofi
  • jumătate de pahar de hrișcă
  • 1-2 linguri de ulei
  • sare și piper după gust

Spălăm legumele și hrișca. Feliem legumele după dorință.

1

Punem toate ingredientele în aparatul de gătit, turnăm peste ele 1,5 litri de apă și setăm programul Slow-Cook pentru 3 ore.

2

Peste 3 ore supa este gata!

Poftim la masă delicioasă!

3

4

Dacă vă plac rețetele mele, dați like paginii mele de Facebook  Dia’s Kitchen pentru a fi la curent cu noutățile de pe blog!

6

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s