Rosii umplute cu brinza de vaci si ou de prepelita

Mi-au plăcut mult aceste roșii care pot servi atît ca dejun dar și ca aperitiv la mîncăruri din pește sau carne.

Ingrediente:

(cantitatea ingredientelor se apreciază după numărul de roșii gata umplute)

  • roșii de mărime medie
  • ouă de prepeliță
  • brînză proaspătă de vaci
  • 1 lingură de smîntînă
  • 1 lingură de unt
  • un cățel de usturoi
  • o crenguță de cimbru
  • sare

Acest aperitiv se pregătește foarte ușor, spălăm roșiile și tăiem partea superioară. Cu ajutorul unui cuțit și a unei linguri scoatem miezul roșiilor.

1

Amestecăm brînza de vaci cu puțină smîntînă, sare și umplem roșiile.

Deasupra punem cîte un ou de prepeliță.

5

Ungem o tavă de copt cu puțin unt și punem peste unt o roșie blenduită cu un cățel de usturoi. Pentru arome mai intense punem și o crenguță de cimbru.

3

Dăm tava la cuptorul pre-încălzit la 180 Grade celsius pentru 12-15 minute.

Să aveți poftă!

4

Dacă vă plac rețetele mele, dați like paginii mele de Facebook  Dia’s Kitchen pentru a fi la curent cu noutățile de pe blog!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s