Mincarica de post cu pastai

O rețetă foarte ușor de preparat, puțin diferită la gust de cartofii clasici cu păstăi pe care îi facem vara, datorită gustului puțin acrișor de la sucul proaspăt de roșii. Simplu și bun! 😉

Ingrediente:

  • 400 gr păstăi (eu am avut păstăi congelate)
  • 250 ml suc proaspăt de roșii
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 linguriță de boia dulce
  • 4 linguri de ulei
  • sare și piper după gust

Într-un ceaun călim ceapa și usturoiul în uleiul încins.

1

Adăugăm cartofii tăiați în lung și păstăile.

2

Amestecăm și lăsăm pe foc 3-4 minute. Apoi turnăm sucul proaspăt de roșii.

Sărăm, piperăm, punem 1 linguriță de boia dulce. Amestecăm.

Punem capacul și lăsăm la foc mic pentru 30-40 minute. Amestecăm din cînd în cînd.

3

Poftim la masă!

5

Dacă vă plac rețetele mele, dați like paginii mele de Facebook  Dia’s Kitchen pentru a fi la curent cu noutățile de pe blog!

6

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s