Pateu vegetal din fasole si legume coapte

Pateul vegetal este o alegere foarte bună pentru persoanele care sunt la dietă sau pentru persoanele care țin la sănătatea lor, însă pateul din comerț nu este atât de sănătos precum pare. Pentru mine pateurile vegetale sunt o variantă excelentă pentru gustările dintre mese, de aceea le gătesc doar acasă!

Ingrediente:

  • 300 gr fasole hidratate și fierte acasă
  • 2 ardei capia
  • 1 dovlecel
  • 2 linguri ulei rafinat
  • sare și piper după gust

Pentru a pregăti acest pateu delicios, punem mai întîi la copt ardeii și dovlecelul.

1

După coacere, curățim ardeiul și pregătim fasolea fiartă.

2.jpg

4

Într-un bol mai mare sau în recipientul blenderului, punem fasolea, ardeiul, dovlecelul, uleiul rafinat, sarea și piperul.

3

Pasăm pateul de consistența dorită și îl savurăm uns pe pîine sau cu crutoane și verdețuri!

6

Dacă vă plac rețetele mele, dați like paginii mele de Facebook  Dia’s Kitchen pentru a fi la curent cu noutățile de pe blog!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s