Peste copt cu rondele de ceapa si rosii

Atunci când nu mai știu ce mâncare să fac, ce credeți că fac? 🙂 Inventez! Nu e mare invenție ce am făcut, dar atât de bun a fost și oricum eu nu aș recomanda degeaba. Încercați și voi 🙂

Ingrediente:

  • Pește de care aveți (aș recomanda merluciul sau hec-ul, sau alte tipuri de pește cu mai puține oase)
  • 1-2 roșii
  • 1-2 cepe
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • ierburi aromate
  • sare și piper

Totul se face cît ai zice: PEȘTE!

Spălăm bine peștele. Îl aranjăm într-o tavă de copt .Îl stropim cu ulei de măsline și îl sărăm și piperăm pe ambele părți. Aranjăm alături ceapa tăiată rondele, iar peste pește punem roșiile tăiate rondele. Presărăm ierburi aromate!

Dăm la cuptorul pre-încălzit la 190 Grade Celsius pentru 20-25 minute.

1

Poftim la masă!

2

Dacă vă plac rețetele mele, dați like paginii mele de Facebook  Dia’s Kitchen pentru a fi la curent cu noutățile de pe blog!

3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s