Prima salata de primavara

Am denumit această salată “prima salată de primăvară”, fiindcă conține leurdă și urzică, primele verdețuri pe care le văd la bunici de vînzare, în luna martie.

Recomand această salată sănătoasă. Am improvizat nițel, însă rezultatul a ieșit pe măsură. Rețetele din întâmplare, nasc uneori niște gusturi și arome superbe!!! Plus ca e plină de vitamine, antioxidanți și nutrienți!!!  🙂

Ingrediente:
1. Leurdă
2. Urzică
3. Pătrunjel
4. Hrișcă verde încolțită
5. Roșii cherry
6. Ulei de măsline
7. Un praf de sare
8. Semințe de susan, puțin rumenit


TOATE INGREDIENTELE SE TOACĂ MĂRUNT, SE COMBINĂ CU ULEI DE MĂSLINE ȘI UN PRAF DE SARE ȘI SE SERVESC CU PLĂCERE!!!

Poftă mare!

17156029_1379489322113284_5565837368001005402_n

 Dacă vă plac rețetele mele, dați like paginii mele de Facebook  Dia’s Kitchen pentru a fi la curent cu noutățile de pe blog!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s