Cannelloni cu pasta de brinza si spanac, coapte in sos de rosii

Cannelloni sunt un tip de paste cilindrice, care de obicei se gătesc coapte în sos, cu o umplutură la alegere. Pot fi umplute cu carne sau brînză şi coapte în sos de roşii sau în sos de smântână.

Astăzi vin din nou cu o reţetă simplă şi uşoară pentru sistemul nostru digestiv!

Vedeţi mai jos! 😉

Ingrediente:

  • paste cannelloni
  • 300 gr brânză de vaci
  • 5-6 frunze de spanac
  • 5-6 frunze de busuioc
  • 4-5 roşii
  • 3 căţei de usturoi
  • 250 gr caşcaval
  • ierburi aromate
  • sare după gust

Pasăm într-un blender brânza, verdeţurile şi 2 căţei de usturoi cu un praf de sare. La fel, procedăm şi cu roşiile. Le pasăm cu un praf de sare şi 1 căţel de usturoi.

1 (1)

Umplem cannelloni cu pasta de brânză şi le punem într-o tavă de copt, în care am turnat jumătate din sosul de roşii.

2 (1)

Le aranjăm în tava de copt şi turnăm deasupra restul de sos. Nivelăm deasupra cu o lingură, presărăm deasupra ierburi aromate.

3 (1)

Punem tava în cuptorul pre-încălzit la 120 Grade Celsius pentru aproximativ 25-30 minute. Cu 10 minute înainte de a scoate tava din cuptor, presărăm deasupra caşcavalul ras.

4 (1)

Să aveţi poftă!

6

Dacă vă plac rețetele mele, dați like paginii mele de Facebook  Dia’s Kitchen pentru a fi la curent cu noutățile de pe blog!

7

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s